Меню Затваряне

За нас

Повече за SARV Print

SARV Print е компания с основен предмет на дейност доставка и печат на тениски, облекла и текстилни изделия. Имаме повече от 25 години опит в текстилния печат. Основната ни цел е да може да предложим коректност, качествено изпълнение на поръчките и прецизност. В SARV Print особено много държим на личното отношение. Предлагаме повече от 450 текстилни продукта за печат. Те могат да се напечатат със ситопечат, директен DTG печат или с трансферен печат. Това е и причината да няма ограничение на минималното количество за поръчките ни за печат. В кратки срокове може да доставим и отпечатаме поръчки от един брой до 10 000 и повече броя. С гордост може да се похвалим, че едни от най-старите ни клиенти ни се доверяват за печат на тениски и облекла вече повече от 20 години.


История

Colors of America - едно от първите ни ателиета
1992

Colors of America е създадена в България . Това са първите стъпки в един нов за нас бизнес. Компанията бързо намира своята ниша и започва да предлага ситопечат главно върху тениски за рекламни агенции и производители на текстилни облекла. Oще тогава e характерен изцяло затворения производствен цикъл на печат. От сканирането през цветоотделянето до експонацията и накрая самото отпечатване. В годините след това започваме да предлагаме и самите облекла. Разширяваме кръга от клиенти и бързо започваме да печатаме за различни организации, университети, спортни клубове, индивидулани клиенти.

2005

През този период е интресно, че правим първия ни корпоративен сайт www.coa-bg.com и успоредно с него започваме да пишем блога за ситопечат colorsa.com преименуван после в textileprint.info Съвместно с Янко Цветков alphadesigner.com правим един от първите електронни магазини за дизайнерски тениски.

2013

В началото на 2013 е регистрирана САРВ ЕООД и новото име на печатницата става SARV. Започаваме да правим първите сито и сублимационни трансферни печати. Бързо след това добавяме няколко нови термо преси към оборудването ни.

2016

Започваме строителството на собствена печатна база, която ни позволява бъдещо развитие и добавяне на нови печатни машини.

2017

В началото на 2017 година САРВ става пълноправен член на FESPA Bulgaria (тогава още под името БАСГП ) Закупуваме и чисто нова автоматична машина за печат на тениски на фирмата M&R и увеличаваме продуктивността си близо три пъти .