КОИ

СМЕ НИЕ

SARV Print е семейна фирма с основен предмет на дейност доставка и печат върху тениски, облекла и текстилни изделия.  Основната ни цел е да предложим  качество и прецизност.  Особено много държим на личното и коректно отношение. Разполагаме с много добре оборудвана печатница с възможност да изпълним, както бутикови проекти, така и големи тиражи. Предлагаме повече от 450 текстилни продукта подходящи за реклмания пазар. Те могат да се брандират със ситопечат, директен DTG печат или с трансферен печат. В кратки срокове може да доставим и отпечатаме поръчки от 10 до 10 000  броя. С гордост може да се похвалим, че имаме повече от 25 години опит в текстилния печат.

НАШАТА

ИСТОРИЯ

1992

През 1992 година е създадена фирмата Colors of America. Това са първите ни стъпки в един нов за нас бизнес. Компанията бързо намира своята ниша и започва да предлага ситопечат главно върху тениски за рекламни агенции и производители на текстилни облекла. Oще тогава e характерен изцяло затворения производствен цикъл на печат. От сканирането през цветоотделянето до експонацията и накрая самото отпечатване. В годините след това започваме да предлагаме и облеклата. Разширяваме кръга от клиенти и бързо започваме да печатаме за различни организации, университети, спортни клубове, индивидуални клиенти.

Милен и Даниел в началото
2005

През този период е интресно, че правим първия ни корпоративен сайт www.coa-bg.com и успоредно с него започваме да пишем блога за ситопечат colorsa.com преименуван после в textileprint.info . Съвместно с Янко Цветков alphadesigner.com правим един от първите електронни магазини за дизайнерски тениски.

2013

В началото на 2013 година е регистрирана САРВ ЕООД и новото име на печатница Colors of America става SARV Print. Започаваме да правим първите сито и сублимационни трансферни печати. Бързо след това добавяме няколко нови термо преси към оборудването ни.

Colors of America become Sarv Print
2016

Започваме строителството на собствена печатна база, която ни позволява бъдещо развитие и добавяне на нови печатни машини.

2017

В началото на 2017 година САРВ ЕООД става пълноправен член на FESPA Bulgaria (тогава още под името БАСГП ).  Закупуваме и чисто нова автоматична машина за печат на тениски на фирмата M&R и увеличаваме продуктивността си близо три пъти .