Ситопечатът е способ за печат широко разпространен в текстилната индустрия за печат върху облекла. Щампите направени със ситопечат се отличават с висока устойчивост на пране, с ясни и наситени цветове и рязки контури. При ситопечата се приготвя отделен шаблон (сито) за всеки отделен цвят. Затова и времето за подготовка преди печат е значително по-дълго, но за сметка на това по време на печат може да се достигне скорост от 600 броя отпечатъка в час. Това е причината при печат на тениски, облекла или текстилни аксесоари със ситопечат при големи тиражи да се постигне значително по-ниска цена на брой.

Ситопечат върху облекла

Памук, полиестер, ликра, нетъкан текстил ?

Използваме мастила от висок клас, които ни позволяват да печатаме върху различни материи като памук, полистер, ликра, нетъкан текстил, найлон и дрuги. По този начин със ситопечат може да брандираме тениски, спортни екипи, блузи поло, суитшърти, ветровки, работни облекла, торби.

1 брой или 10 000 броя – за нас няма значение.

Със ситопечат може да изпълняваме различни по обем тиражи . От 10-20 броя до серии от по 10 – 20 хиляди броя. Колкото повече бройки има за печат със сито цената на брой намалява.

Какви дизайни могат да се отпечатат?

Може да отпечатаме дизайни с до шест плътни цвята , както и растерни и пълноцветни изображения.

Цветове, цветове, цветове …

Работим с едни от най-добрите системи за смесване на мастилата по склата на Pantone. Без проблем може да отпечатаме цвят, който желате на бяла или цветна тениска.

Срокове

Стандартните срокове, в които изпълняваме поръчките за ситопечат са около 7 работни дни. Тези срокове могат да варират според натовареността в печатнницата или наличитето на облеклата в складовете.

Топ продукти подходящи за ситопечат

тениски

суетшърти

облекла за спорт

блузи поло


SARV Print