Трансферен печат в декорацията на облекла и аксесоари е също един от много използваните методи. Различното при него е, това че изображението първо се отпечатва върху специална трансферна хартия или полиестерен филм и след това с помощта на термопреса при висока температура се прехвърля върху желаната от нас дреха или рекламен аксесоар. Получените отпечатъци са мнгого устойчиви на пране с високо качесво на изображенията. Трансферен печат използваме когато желаем да направим печат върху специфични материи или готови изделия като шапки, спортни екипи, работно облекло, ленти за бадж, раници, торби от нетъкан текстил или памучни чанти.

трансферен печат на дрехи

Трансферен печат на дрехи и рекламни аксесоари

Видове трансферен печат

Предлагаме няколко вида трансферен печат. Тук ги описваме, за да добиете по-ясна представа за тях. Наша грижа е да ви предложим най-подходящият според дизайна Ви и изделието, върху което трябва да се печата.

Сито трансфер

Това е най-често използваният от нас трансферен печат. За щампите направени с него се използват същите мастила, които използваме при директен ситопечат. При сито трансфера е необходима същата предварителна подготовка, както при директен ситопечат и независимо от факта, че нямаме ограничение в броя на цветовете в дизайна за отпечатваме препоръчваме да се използва за щампи с 1 до 5 цвята.

HD трансфер

Това е една сравнително нова технология за изработка на трансферни щампи. Тя комбинира дигиталното отпечатване от принтер с класически ситопечат. Крайният резултат е много впечатляващ, като ни дава възможност да отпечатваме пълноцветни изображения с много малки детайли. Печата е много стабилен на изпиране.

Сублимационен печат

При сублимацията имаме възможност да изработваме щампи върху тениски и шапки с много финни детайли и пълноцветни изображения. Мастилата използвани при сублимационен печат проникват в тъканта на изделието и щампата не се усеща въобще при опип. Ограничеието на сублимацията идва от факта, че може да се използват само полиестерни материи и светли или бели тениски и шапки.

Продукти подходящи за трансферен печат

спортни екипи

якета

раници

ленти за бадж


SARV Print